Silakan Follow !!

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Rabu, 19 Mei 2010

Free Download Pelbagai Software di filehippo

Salam mesra semua, disini aku nak kongsikan bagaimana untuk mendownload pelbagai perisian secara percuma di filehippo. Kata orang ilmu tak boleh kedekut, kena bagi tahu kawan2 supaya bila kita dah takda ada orang lain boleh sebar2kan tak g tu kawan semua.

First korang masuk dalam url filehippo : http://www.filehippo.com/ selepas itu page utama akan memaparkan banyak perisian mengikut kategori yang anda suka. aku ambil contoh perisian antivirus AVG.

Korang klik je file AVG seperti dekat gambar dibawah.



popup akan memaparkan link untuk mendownload AVG dengan logo hijau sebelah kanan seperti gambar dibawah.

Sekiranya tiada popup yang keluar, anda perlu klik butang kanan seperti gambar dibawah unutk membuka link download. selepas klik butang kanan pilih Download.



Sekiranya anda mempunya perisian Internet Download Manager, anda hanya perlu klik butang kanan seperti gambar dibawah. pilih download with IDM



oklah geng semua, selamat mencuba dan teruskan mendownlaod perisian2 baru di filehippo ni.


Sekiranya korang berjaya guna perisian ni.. tinggalkan komen sebagai terima kasih diatas tutorial ni.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Jangan Lupa Baca Sini