Silakan Follow !!

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Jumaat, 14 Mei 2010

Drama Adamaya Pecah Rekod Dalam Ruang Komen AKu


Salam jumaat semua, cerita yang menjadi kegilaan ramai sejak ditayangkan di TV3 setiap isnin-khamis jam 6.30petang berakhir pada hari semalam. Bila sebut je ADAMAYA semua tahu dan ada yang menjadikan tak menentu bila menonton cerita ni.

Selama aku memberikan access percuma untuk download drama ni melalui blog peribadi aku "Myvitrd" memang menakjubkan para pengunjung yang datang sehingga aku pernah menerima pengunjung lebih dari 500 orang sehari.

Terima kasih juga aku ucapkan kepada pengunjung yang tak berhenti2 mendownload sehingga tamat episod 23 semalam.

Cerita yang berakhir dengan penuh emosi ni, memang menjadi rating tertinggi dalam blog aku dan juga blog2 sahabat kita yang membeli link percuma unutk download.

Disini aku memberi kredit kepada semua pengunjung yang mendownload dan meninggalkan komen diruang blog aku, dengan memaparkan link blog pengunjung yang memberi komen.



http://caramel-cheese.blogspot.com/
http://meelauk.blogspot.com/
http://www.ohcerita.com/
http://sigadiscomel.blogspot.com/
http://akuiemshah.blogspot.com/
http://sebatangaiskrimmagnum.blogspot.com/
http://www.intanurulfateha.com/
http://khaisyasharp.blogspot.com/
http://bloggersharkira.blogspot.com/
http://ceriterajunogos.blogspot.com/
http://maheyra2305.blogspot.com/
http://bloggersharkira.blogspot.com/
http://inidiarinurul.blogspot.com/
http://aishawhatever.blogspot.com/
http://zuerastory.blogspot.com/
http://hldss634111.blogspot.com/
http://hazzysuperb.blogspot.com/
http://linathetwilighter.blogspot.com/
http://fatinshazwanie.blogspot.com/
http://pinkpurple-deanna.com/
http://aishahumairah29.blogspot.com/
http://naz3yra.blogspot.com/
http://malaysiamytrip.blogspot.com/
http://deenazainal.blogspot.com/
http://pooyuhcoretz.blogspot.com/

Kepada pengunjung yang tidak ada senarai diatas aku meminta maaf keran tidak tahu link blog korang walaupun ada yang meninggalkan komen tanpa meninggalkan link blog.

Sehingga semalam pengunjung yang memberi komen adalah lebih dari 50 orang pengunjung yang mana merupakan pengomen teramai dalam entri aku .

Selepas ini sekiranya aku ada cerita2 terbaru yang menarik aku akan kongsikan bersama2 dengan peminat2 setia blog aku.

Jika korang berminat untuk mendapatkan link download percuma dari blog aku, sila tinggalkan jejak @ blog anda untuk membolehkan aku menghubungi korang untuk cerita akan datang.

Terima kasih tidak terhingga kepada syg aku yang sentiasa memberi dorongan dah galakan terus kepada aku untuk terus memberi yang terbaik kepada pembaca blog aku semua.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Jangan Lupa Baca Sini