Silakan Follow !!

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Rabu, 30 Jun 2010

[ Gambar ] Aksi Panas : Luna dan Ariel

Semoga terhibuar dengan Aksi panas dibawah..................................



Macam mana aksi Luna & Ariel dekat bawah ni, kagum tak korang tengok dia beraksi..



Mungkin ada yang marah bila aku buat entri bodoh macam ni..

tujuan aku cuma nak tengok berapa ramai yang tercari2 gambar atau video Luna & Ariel beraksi bersama.


Terus terang aku katakan aku ada simpan Video panas mereka berdua selama sehari je sebelum aku delete sebab aku tak nak ia tersebar luas untuk tontonan umum.


Aku dapat dari rakan2 dan aku sendiri tak tengok pon video tu. Video yang mengandungi 4 fail yang diZip.

Bagi aku aku tak nak Video tu jatuh ketangan orang lain sebab tentu-tentunya aku juga akan dapat share DOSA nanti.


Kepada yang masih tercari2 Video Panas tu.. hentikanlah.

11 ulasan:

Xudeen berkata...

Lagi2 benda tak senonoh, ikut blog u gak.

TOLANIC berkata...

Takder video? Wahaha, kecewa nya saya =(

Affan Ruslan berkata...

Followed your blog.
Bagus bagi kesedaran. Selamat ko tak pas2 kat org, kalau tak memang banyak lah dosa kena tanggung kan.

marina anakcikbob berkata...

sy pon de post pasal ni..nak tgk video secara online x? klik cni:

http://akuanakcikbob.blogspot.com/2010/06/video-ariel-luna-maya-check-in-hotel.html

zures berkata...

hahaha kelakor je tajuk...mesti ramai yang terguda...

Tn.Punya berkata...

Bab2 cerita panas ni pantang je dengar.. mesti berebut2 cari dekat pak google tu.. kalau tak caya g je taip dekat google macam2 keluar

Nur Su'aidah berkata...

yaa setuju! tak payah nak share2. nt dosa kau melambak2. :) i like~

nas berkata...

xyah share video..
better ko pon buang video tue...

Tn.Punya berkata...

aku memang dah buang.. SHIFT + DELETE, hahaha

Snoop berkata...

bagus, buat ape sebarkan benda2 ngarut.. betul x..

p/s: bagi sape2 yang nak sgt download search je kat rapid file.belambak org share.

akuzle berkata...

hahahahha... sy rasa gambar 'aksi' ini lebey panas coz dh confirm2 depa dok tgh2 panas.... rasa panas x? eehehehh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Jangan Lupa Baca Sini