Silakan Follow !!

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Rabu, 12 Mei 2010

Widget "Linkwithin" Apa bagusnya?

Aku dah lama perasan benda alah ni dalam setiap blog yang aku baca, terjah, jalan2 @ aku cereboh, kebanyakkannya semua ada widget Linkwithin ni.


Yang menjadi persoalan bagus sangat ke widget ni? kalau tak bagus tentu korang tak installkan. disebabkan semua orang dah mula install dalam blog korang tu, aku teringin juga pasang.

Aku baru je cuba pasang widget ni dalam blog aku ni, tapi macam tak jadi. akau rasa semua arahan installation tu aku dah ikut dengan betul tapi widget ni masih gagal berfungsi dalam blog aku ni. adakah kerana aku hanya baru ada 1 entri je?

Kenapa? Kenapa?

Apa yang aku perlukan sekarang adalah bantuan dari korang yang pakar @ dah biasa dengan widget ni, tolong ajarkan budak baru macam aku ni.

Aku ucapkan terima kasih sekiranya ada yang sudi membantu menyelesaikan kekusutan kepala aku untuk memikirkan widget ni... aku tunggu komen2 korang dalam ni..

8 ulasan:

Nurain Hasan berkata...

sy xpasang widget jadi ta tahu :)

MrRollies berkata...

saya pengguna wordpress sx tau masalah berkaitan blogspot T_T

Nash™ berkata...

eh orait je linkwithin tu...
kalau ade tulis "you might also like" tu memang dh berfungsi dah...

mgkin post tak byk lgi...
jdi byk2 kanlah update ye...

nabilah_2908 berkata...

myb la...coz baru ada 1 n3...apa kata biarkan smpi 5 n3 dulu..thn baru buat.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKHLAS KE - PART 2

cybernetic88 berkata...

ok post xbnyk lagi. buat smpai 5. nnti diew akn update kuar gambar kalu ade gmbr. =D

Ahmad Tajuddin Abdullah berkata...

x serabut ke widget 2??hua3,lantak pi la blog orang...wt pe la aku nak nyibuk....try tnye ariffshah ke or blogger2 otai yang pasang widget 2....mesti dyeorg tau...

ApekxHensem™ berkata...

ooo beru apek tau

mynuffnang berkata...

tq2 kepada yang komen dan bagi guide ni..nanti aku update entri banyak2 ye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Jangan Lupa Baca Sini